Ombre lips..και πώς να τα πετύχετε!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 18, 2015

Γεια σας!!

Το σημερινό post είναι beauty και έχει να κάνει με μια τάση που ξεκίνησε πριν χρόνια στην Αμερική και από πέρσι νομίζω "φοριέται" πολύ και στην Ελλάδα. Μιλάμε για τα ombre χείλη. 
Όταν τα πρωτοείδα σε περιοδικά μπορώ να πω πως δεν ενθουσιάστηκα, αργότερα όμως που τα είδα live το αποτέλεσμα μου φάνηκε πολύ εντυπωσιακό.
Κατά τη γνώμη μου, για ένα ωραίο αποτέλεσμα κύριο λόγο παίζουν τα χρώματα που θα επιλέξεις. Όταν μιλάμε για ombre φυσικά θα αρκεστούμε στα δυο χρώματα και όχι παραπάνω γιατί και Angelina Jolie-χείλη να έχεις δύο είναι αρκετά. Πάμε να δούμε, λοιπόν, πώς θα τα φτιάξουμε!!
 Είτε σε μεγάλα είτε σε μικρά χείλη χρειαζόμαστε δυο αποχρώσεις, η μια πιο σκούρα από την άλλη.
Θεωρώ πως τα χρώματα πρέπει να ανήκουν στον ίδιο χρωματικό τόνο για να υπάρχει μια ομοιομορφία. Αν για παράδειγμα συνδυάζα ροζ με κίτρινο μόνο σε φωτογράφιση περιοδικού θα μπορούσα να το υποστηρίξω γιατί στο δρόμο θα με κοιτούσαν περίεργα. Θα μου πείτε μπορεί εγώ να μην είμαι τολμηρή ενώ θα έπρεπε και σε άλλα κορίτσια να αρέσει. Ποιός ξέρει;

Έχω δοκιμάσει δυο διαφορετικές αποχρώσεις και θα σας τις δείξω. Η πρώτη είναι μοβ-ροζ και η δεύτερη κόκκινο-πορτοκαλί.

Ξεκινώντας με την πρώτη θέλω να τονίζω ότι εγώ δεν χρησιμοποίησα μολύβι χειλιών, αν και θα ήταν καλύτερο και πιο σταθερό για τέλειο αποτέλεσμα. Απλά δεν συνηθίζω να φοράω. Είναι αρκετά ερασιτεχνικό το αποτέλεσμα όπως και οι λήψεις αλλά ήθελα απλά να σας εξηγήσω τον τρόπο για όσες δεν τον γνωρίζουν. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια των χειλιών μας το πιο σκούρο χρώμα κραγιόν εκτός όμως από τη μέση του άνω και κάτου χείλους που απλ΄ωνουμε το ανοιχτόχρωμο κραγιόν. 

Δηλαδή βήμα 1: 



και βήμα 2:

Το ίδιο έκανα και στην άλλη απόχρωση όπου άπλωσα το σκούρο κόκκινο με το πορτοκαλοκόκκινο.

Βήμα 1:


και βήμα 2:



Στις πρώτες φωτογραφίες τα κραγιόν που χρησιμοποίησα είναι από maybelline volume up lipstick Νο 06 (φουξ) και Νο22 (μοβ) τα οποία είναι simmer. Και στις επόμενες χρησιμοποίησα τα velvet matte απο goldenrose Νο 20 (σκούρο) και Νο 24 (ανοιχτό) πού είναι ματ, ως γνωστών.

Ελπίζω όσες δεν το έχετε δοκιμάσει να το δοκιμάσετε, αν σας άρεσε. Πείτε μου στα σχόλια και άλλους χρωματικούς συνδυασμούς για να πάρω ιδέες και 'γω!!

Σας φιλώ..Μ


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Είναι πάρα πολύ όμορφο το Ombre στα χείλη... Εγώ συνήθως το κάνω με μολύβι, με βολεύει περισσότερο. Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιώ μπορντό μολύβι και κόκκινο κραγιόν, βγαίνει υπέροχο!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Noμίζω πως με μολύβι το αποτέλεσμα είναι πιο σταθερό και θα έχει μεγαλύτερη αντίθεση! καλη ιδέα!! φιλάκια!!!! <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο και διαφορετικό από τα συνηθισμένα!
    Σου ταιριάζει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσεις να πεις τη γνώμη σου για το post :-)

Follow Us

Follow Me on Pinterest Ακολουθήστε τον πίνακα my blog του MyNonBoringWorld στο Pinterest. Follow
Instagram

My instagram life...follow